Skip to content
Rod til Krone

Beskrivelse

RODCENTRETS SPIRITUALITET
Stenen: Livsforankringens psykologi

SAKRALCENTRETS SPIRITUALITET
Danseren: Livssansningens psykologi

SOLAR PLEXUS CENTRETS SPIRITUALITET
Forvandleren: Livsfølsomhedens psykologi

HJERTECENTRETS SPIRITUALITET
Foreneren: Livsforbundethedens psykologi

HALSCENTRETS SPIRITUALITET
Sangeren: Livskreativitetens psykologi

PANDECENTRETS SPIRITUALITET
Seeren: Livsformålets psykologi

KRONECENTRETS SPIRITUALITET
Magikeren: Livsskabelsens psykologi

DET PRAKTISKE

TILMELDING
1) Du kontakter Søren Hauge på [email protected] eller SMS 60884106. og oplys fulde navn, adresse, mail og mobilnummmer.
2) Du indbetaler 800,- kr. i depositum eller det samlede beløb (1900 kr.) og restbeløbet senest 7. februar. (Se nedenfor)

TID: Lørdag og søndag, kl. 10-17.

STED: Den Gyldne Cirkel, Sonnerupvej 25, 3300 Frederiksværk.

PRIS: 1900,- kr. (SPECIALPRIS FOR DGC-medlemmer: 1500,-) + evt. overnatning (se nedenfor). Depositum på 800 betales ved tilmelding – resten senest 7. februar. Betaling sker til Merkur Bank: 8401 156 3842 ELLER MobilePay – 740 640 (WiseHeart I/S – Søren Hauge) (HUSK at angive “ROD-KRONE”). Pladsen på kurset er ikke gældende før depositum er indbetalt. (Indbetalinger kan ikke returneres, med mindre der er tale om alvorlig sygdom, eller pladsen erstattes af en anden deltager, og ikke efter 1. februar.)

FORUDSÆTNINGER: At du er i rimelig balance og ikke indtager psykofarmaka.

OVERNATNING OG MAD: Samtidigt med tilmelding kan der bestilles overnatning for 170-250 kr (120/200 kr. for medlemmer af Den Gyldne Cirkel) pr. nat, samt aftensmad lørdag for 125 kr, såfremt nok tilmelder sig det. Dette bestilles på [email protected] (evt. 4777 2424) – maden senest 7. februar (første weekend). Betaling for begge dele (evt. overnatning/mad) aftales med Den Gyldne Cirkel – skriv til mailen ovenfor.

RENGØRING: Den Gyldne Cirkel ledes af frivillige, og for at holde priserne nede hjælper kursisterne til dels med rengøring af deres værelser og lokaler, som anvendes. FROKOST (og evt. morgenmad): sørger du selv for.

MEDBRING: Skriveredskaber og evt. en pude til rygstøtte. Husk også at medbringe UR, så du kan holde tiden ved øvelser udenfor. (enten separat ur eller på din telefon). Der er kage, kaffe og te som en del af kurset og inkl. kursusprisen

beginner

7 timer

Søren Hauge

Søren har arbejdet som spirituel underviser, coach og forfatter siden 1981. I 30 år var han en frontfigur indenfor de teosofiske foreninger i Skandinavien, medstifter og redaktør for VisdomsMagasinet og initiativtager til Esoterisk Netværk, der omfattede knap 30 foreninger. Han er forfatter til en længere række bøger og har i de senere år specialiseret sig i SoulFlow, SidheVisdom og Energipsykologi. Søren er uddannet magister i idehistorie og filosofi og har årtiers erfaring med arbejde i esoteriske og holistiske kredse i ind- og udland, side om side med interreligiøst arbejde. Hans arbejde i dag er især fokuseret på klientarbejde og undervisning i SoulFlow og SidheVisdom, kombineret med grupperejser, senest til England, Færøerne, Bulgarien og Irland.